MERCADO LIBRE pakkesporing - Spor forsendelser - Ship24 (2023)

Spor dine Mercado Libre-ordrer med et universelt sporingsværktøj, såsom Ship24. Med Ship24 skal du blot indtaste dit Mercado Libre-sporingsnummer på hjemmesiden og spore op til 10 Mercado Libre-sporingsnumre på samme tid og få sporingsopdateringer inden for få sekunder.

Hvordan sporer jeg min Mercado Libre-ordre?

Der er flere muligheder for, hvordan du sporer din Mercado Libre-ordre. En måde er at spore ordrerne med Mercado Libres sporingsnumre på Mercado Libres websted, og den bedste mulighed for at spore dine ordrer er ved at bruge en tredjeparts verdensomspændende sporingswebsted som Ship24.

Ship24 understøtter sporing af mere end 1.200 kurerer og titusindvis af andre markedspladser globalt. For at begynde at spore med Ship24, skal du blot kopiere dit Mercado Libre-sporingsnummer og indtaste det på Ship24-hjemmesiden. Du kan indtaste op til 10 Mercado Libre-sporingsnumre og få resultaterne på samme tid. Så om dine ordrer bliver afsendt pr FedEx, DHL, eller UPS, kan du garantere, at Ship24 vil give dig alle de sporingsdetaljer, du har brug for.

Du kan også spore de ordrer, du har lavet fra Shopee, SHEIN, Amazon, og tusindvis af markedspladser i verden.

Hvad er Mercado Libre?

Mercado Libre, som oversættes til "frit marked" på spansk, er et multinationalt selskab, der er registreret i USA, og som driver online markedspladser og auktioner for e-handelssektoren. Virksomheden blev grundlagt i august 1999 af den argentinske forretningsmand Marcos Galperín.

I dag opererer virksomheden i Argentina, Bolivia, Brasilien, Ecuador, Guatemala, Honduras, Peru, Panama, Uruguay, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Mexico, Spanien og Venezuela. På tværs af Latinamerika har Mercado Libre over 180 millioner brugere, er regionens mest populære e-handelsside og beskæftiger over 15.000 mennesker.

Mercado Libre er et altomfattende kraftcenter for e-handel og tilbyder ikke kun brugere muligheden for at købe og sælge nye og brugte varer til en pris, som de bestemmer, ligesom eBay, men også plads til, at virksomheder og e-handlere kan sælge deres varer, mere som Alibaba eller BangGodt.

Dette sikrer et væld af produktmuligheder og kategorier, herunder boligudstyr, sportsudstyr, skræddersyede varer, souvenirs, haveredskaber, gør-det-selv-sæt, tøj, fodtøj, elektronik og spilleenheder, for blot at nævne nogle få. Mercado Libre bliver nogle gange fejlagtigt omtalt som Mercado Envío.

(Video) ¿Qué hacer si tu paquete está en Serpost y no lo llevan a tu hogar?

Hvor sender Mercado Libre fra?

Mercado Libre sender ikke ordrer fra hovedkontorets adresse, som er beliggende i byen Buenos Aires, Argentina, det land, hvor det blev grundlagt. I stedet bruger sælgere på Mercado Libre og de handlende, der bruger webstedet til at sælge deres varer, lokale kurerer og internationale posttjenester, der er tilgængelige for dem, til at levere ordrer til købere over hele verden. Den anvendte kurer eller posttjeneste afhænger af afsendelsesstedet og modtageradressen.

Da ordrer sendt af forhandlere, der bruger Mercado Libre, bruger en række forskellige logistik- og postvirksomheder, kan det være svært at spore Mercado Libre-pakker, hvis du ikke bruger en multi-kurer-sporingsplatform, såsom Ship24. Grunden til, at Ship24 er at foretrække, når man sporer en Mercado Libre-pakke, er, at Ship24 i en enkelt søgning scanner over 1.200 kurerer og onlinebutikker, hvilket betyder, at uanset hvem din Mercado Libre-pakke bliver håndteret af, har Ship24 fået din sporing dækket.

Når du har indtastet Mercado Libre-sporingsnummeret, vil du modtage alle relevante sporingsoplysninger på en ordre, inklusive status og placering. Stress ikke over at skulle skifte sporingswebsted, når ordrer sendes fra transportør til transportør, spor din Mercado Libre-forsendelse fra start til slut med Ship24.

Mercado Libre-sporing med Ship24

  • Få dit Mercado Libre-sporingsnummer: Når du har købt din Mercado Libre-ordre, vil du modtage et unikt Mercado Libre-sporingsnummer fra enten hjemmesiden direkte, i en købsbekræftelsesmail eller via sælgeren, når varen er afsendt.
  • Når du har dit sporingsnummer, skal du kopiere og indsætte det på Ship24-webstedet
  • Læn dig tilbage, slap af, og lad Ship24 klare resten! Ship24 vil øjeblikkeligt begynde at søge gennem tusindvis af online-købmænd, markedspladser, kurerer og logistikvirksomheder, som kunne håndtere din Mercado Libre-pakke, for at finde og bringe dig de seneste oplysninger om dens fremskridt.

Du behøver ikke at logge ind på Ship24, og vi har bestemt ingen personlige oplysninger om dig selv eller pakken. Med blot sporingsnummeret kommer vi i gang med at arbejde på det, vi er bedst til, og giver dig sporingsoplysningerne på en Mercado Libre-pakke, der er tættest på realtid som muligt.

Hvor stor er Mercado Libre?

Mercado Libre omfatter fem hovedforretningssektioner, hvoraf den vigtigste er MarketPlace-platformen, som brugerne kan betjene den i, efterfulgt af sin egen interne betalingsplatform, kaldet Mercado Pago, reklameafdelingen, kaldet Mercado Publicado, platformens økosystemstyringsdel, kaldet Mercado Shops og endelig virksomhedens kredittjenester, Mercado Crédito.

Igen arbejder alle disse 5 sektorer på at styre og facilitere Mercado Libre-operationer på tværs af den omfattende latinamerikanske region, som den dækker. Dette regionale kraftcenter er medlem af NASDAQ-aktiemarkedet og har nået værdiansættelser på næsten 13 milliarder dollars.

(Video) ¿Dónde está mi PAQUETE de AliExpress? | No me dice donde recogerlo | Llegada a la oficina de entrega

Virksomheden kan også prale af finansiering fra markedssværvægterne Goldman Sachs, Banco Santander, JP Morgan Partners, Tate and Furst og andre investeringsselskaber, der viser tillid til det internationale marked i virksomheden. I dag har omkring 3.000 officielle butikker og bands tilstedeværelse på eller arbejder med Mercado Libre.

Virksomheden sagde, at det sigter mod at fortsætte med at give kunderne pålidelige og sikre betalingsværktøjer gennem sin online-handelsplatform, som igen vil hjælpe med udviklingen af e-handelssektoren i Latinamerika. Det siges, at dette også vil gavne den sociale mobilitet i regionen samt fremme iværksætteri i det hele taget.

Hvad er den bedste måde at spore en Mercado Libre-ordre på?

Hvis du vælger at spore direkte med Mercado Libre, kan du gøre det på Mercado Libres websted. Efter betaling er foretaget for et produkt, sender enten hjemmesiden eller sælgeren dig en unik sporingskode for dit Mercado Libre-køb, som derefter kan bruges på hjemmesiden til at spore din Mercado Libre-ordre.

Men hvis du sporer med Marcado Libre, skal du bemærke:

  • Nogle nationale transportører vil bruge lokale eller regionale kurerer til at sende en Mercado Libre-ordre. Skulle dette være tilfældet, kan det være svært at spore en Marcado Libre-pakke, da sporingsoplysninger muligvis ikke er tilgængelige. Ship24 interagerer dog direkte med over 900 kurerer samtidigt, med en indbygget auto-detektionskomponent, hvilket betyder, at den stadig kan finde Marcado Libre-pakker, selvom pakker passerer mellem forskellige logistikvirksomheder og kurerer. Indtast blot dit originale Marcado Libre-sporingsnummer på Ship24-webstedet for at få øjeblikkelige resultater.
  • Nogle tunge genstande kan sendes gennem særlige transportører. Du bør underrettes af sælgeren eller ved køb, hvis dine varer kræver særlige forsendelsesmetoder.
  • Pakker vil blive leveret af forskellige kurerer/handlere afhængigt af forsendelsens detaljer, herunder dens oprindelse, placering, leveringens hastende karakter, størrelse, vægt og så videre. For eksempel, hvis du sender en vare fra Argentina til USA, vil din pakke sandsynligvis ikke kun blive håndteret af andre kurerer end en pakke, der rejser fra Panama til Peru, men begge vil sandsynligvis blive håndteret af flere kurerer på vej til deres respektive destinationer. Hvis du vil være sikker på, at du kan fortsætte med at spore din Marcado Libre-pakke under hele rejsen, skal du spore din pakke på en platform, der dækker det største antal kurerer, som er Ship24.

Ship24 dækker tusindvis af kurerer, e-handlere og logistikvirksomheder, der arbejder med Marcado Libre, så du kan være sikker på, at Ship24 er det bedste sted at spore en Marcado Libre-pakke fra ende til anden.

Men hvis du har et problem med din ordre, skal du kontakte Marcado Libres supportteam direkte eller kureren for at løse problemet. Det anbefales at tjekke de seneste sporingsoplysninger på Ship24, før du kontakter Marcado Libre, så du kan være forberedt med den mest opdaterede information om din pakkes placering og status.

Ligeledes, hvis du er usikker på, hvem din pakke bliver håndteret af, så tjek dine sporingsoplysninger på Ship24 for at vide, hvem den aktuelle handler af din pakke er, og du kan fortsætte i overensstemmelse hermed.

Både sælgeren, køberen og alle andre med Mercado Libre-sporingsnummeret kan spore en pakke ved hjælp af dette sporingsnummer, da selve sporingskoden ikke kan bruges til at afsløre personlige data om køberen eller sælgeren.

(Video) En forsendelses rejse - Sådan fungerer ekspreslevering med DHL

Tilbyder Mercado Libre levering retur?

Mercado Libre tilbyder ordreretur, hvis der er et problem med pakken, såsom et problem med ordren eller skade, når den håndteres af den håndterede eller før emballering af sælger (hvis det kan bevises). Under disse omstændigheder er Mercado Libre ansvarlig for at returnere pakken til sælgeren.

Tilbyder også fuld forsikring for Mercado Libre mod tab, tyveri eller skade uden ekstra omkostninger for nogle forsendelser. Kontakt venligst sælgeren eller Mercado Libre direkte for at bekræfte, at begge de ovennævnte tilbydes i din ordreforsendelse til bekræftelse.

Men på grund af arten af Mercado Libres service kan købere og sælgere arrangere alternative forsendelsesmetoder uden at bruge Mercado Libres forsendelsestjenester. I dette tilfælde indgår aftaler direkte mellem sælger og kunden, og standardforsikringer og returneringspolitikker gælder muligvis ikke, afhængigt af det anvendte fragtfirma.

Uanset om Mercado Libre forsendelsestjenester bruges, eller en anden kurer, skal du sørge for at udnytte den bedste sporingsoplevelse på din ordre med den universelle forsendelsessporingsplatform, Ship24.

Er Mercado Libre levering hurtig?

Mercado Libres standard leveringsservice garanterer levering af en ordre inden for de første femten arbejdsdage efter et køb er foretaget. Afhængigt af oprindelsesstedet og destinationsstedet udføres nogle leveringer endda inden for 24 timer.

Men fordi Mercado Libre dækker en multikontinental region, varierer den tid, det tager for levering, enormt mellem de mange potentielle oprindelser og destinationer, der er dækket. Afstanden til destinationen og kurerkapaciteten inden for området, den afstand, der skal tilbagelægges, størrelse, vægt og leveringens hastende karakter vil alle tage hensyn til den tid, det tager at blive leveret.

Har Mercado Libre gratis fragt?

Mercado Libre tilbyder ikke gratis forsendelse, men forsendelsesomkostninger sikrer en pakkes sikkerhed gennem dens forskellige forsikrings- og returpolitikker.

Hvordan kan jeg kontakte Mercado Libre?

Du kan kontakte mig via websiden, hvor du vil se et afsnit, der hedder "ML-hjælp". Når du har klikket på denne, vil du kunne vælge enten at sende en e-mail (hvilket er tilrådeligt ved generelle henvendelser) eller foretage et telefonopkald, hvis din sag er mere presserende.

Hvis opkaldet ikke besvares med det samme, er det muligt at efterlade et telefonnummer, så en operatør kan ringe tilbage senere. Sidstnævnte mulighed er ikke tilgængelig for alle lande, der er omfattet af Mercado Libre
Du kan også kontakte Mercado Libre via dets forskellige sociale medieprofiler, såsom på Twitter, Facebook og Instagram. Her kommenterer mange købere og sælgere offentligt på klager, kommentarer og forslag, hvilket tilbyder en meget mere gennemsigtig kontaktform.

Hvis du har en forespørgsel vedrørende din Mercado Libre-sporing, skal kunderne vide, at de kan spore enhver Mercado Libre-pakke fra afsendelse til den endelige destination ved hjælp af en tredjepartssporingsplatform, såsom Ship24.

Fordelen ved at bruge Ship24 er, at den sporer tusindvis af kurerer, som kunne bruges af Mercado Libre-sælgere, hvilket betyder, at uanset hvem din Mercado Libre-pakke sendes med, vil du stadig være i stand til at få sporingsoplysninger under hele pakkens rejse.

Hvordan praktiserer Mercado Libre bæredygtighed?

Mercado Libre sagde, at det blev skabt for bedre at sprede fordelene ved e-handel blandt både store virksomheder og små og mellemstore virksomheder og iværksættere, hvilket i sidste ende reducerede økonomiske huller. Ved at gøre det vil den også bidrage til de samfund, hvor vi opererer, og reducere miljøpåvirkningen.

At reducere miljøpåvirkningen er også en kernemission for Ship24, som brænder for at sikre, at pakkelevering ikke kun er så effektiv som muligt, men at den har det mindst mulige fodaftryk som et resultat. Tjek vores egen Sendes fra Kina tjenester for at se, hvordan vi reducerer vores miljøpåvirkning gennem leveringseffektivitet.

Hvad er Mercado Envíos-opfyldelsestjenesten?

Mercado Libre har et lager, lageropbevaring og videresendelsesservice, kendt som Mercado Envíos Full. Det er her, produkter kan opbevares i firmaejede lagre i Mexico og Chile, hvis pakker eller ordrer skulle passere gennem disse steder på vej til deres endelige destination. Tjenesten har til formål at reducere leveringstider og give bedre overordnet kundeservice til dem, der sender med Mercado Libre

Hvordan virker Mercado Envíos?

For det første skal en partnertransportør være ansvarlig for at levere ordren til lageret, hvilket inkluderer dækning af importafgifter og alle andre importkrav.

Når varerne er gået sikkert gennem tolden, modtager Mercado Libre forsendelsen, behandler den og tilføjer de modtagne varer til kundens lager. Derefter vil sælgere være i stand til at lade Mercado Libre tage sig af afhentning, pakning og forsendelse af disse produkter fra deres lager. Dette sikrer ikke kun hurtigere leveringstider og øget kundetilfredshed, men er også gratis og tilbyder kunderne gratis forsendelsesmuligheder.

Alle pakker, der sendes eller håndteres af Mercado Envíos, Mercado Libre eller transportpartnere, der bruges af handlende, kan spores ved hjælp af den universelle forsendelsesplatform Ship24.

Faktisk, når du har med så mange forskellige operatørtjenester at gøre, giver det mening at bruge en multi-carrier sporingsplatform for at sikre, at du er på toppen af alle dine sporingsbehov. Prøv Ship24 i dag og slutt dig til de millioner, der sporer deres pakker over hele verden, alt sammen ét sted.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 12/12/2022

Views: 6348

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.